1. Спробуйте заморожений йогурт. Якщо ви хочете чогось холодного, вершкового масла і солодкого, замініть морозиво більш корисним замороженим йогуртом. Це відмінна альтернатива, якщо ви не любите надто холодне молоко. До того ж, йогурт зробити набагато простіше, ніж морозиво.

2. Зробіть мус з банана. Це дуже просте і смачне блюдо. Очистіть банан від шкірки, покладіть в блендер і збийте до стану м'якої маси. До того ж, в банані міститься величезна кількість корисних речовин. Це допоможе бути ситим на протязі всього дня.

3. Випийте стакан какао на молоці. Якщо вам постійно хочеться морозива, це може говорити про те, що вам потрібно споживати більше молочних продуктів або що вам не вистачає поживних речовин, які містяться в молочних продуктах. Це теж відмінна альтернатива, і з приготуванням не повинно бути ніяких проблем.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

4. Уникайте всього, пов'язаного з морозивом. Якщо вид морозива викликає у вас сильну тягу, краще тримаєтеся від нього подалі. Навіть звичайні кафе, або автомобілі з морозивом можуть змусити вас купити ласощі. Уникайте цих місць, якщо у вас слабка сила волі.

5. Знайте, як ви реагуєте на морозиво, і навчіться реагувати інакше.Чи викликають у вас певні події або спогади бажання з'їсти морозиво? Варто навчитися себе контролювати, а також відволікатися від думок, які можуть спровокувати бажання з'їсти це холодні ласощі.

Портал Знай.uа вже писав про незвичайною гробниці, знайдену археологами в Єгипті.

А також про незвичайному готелі за проектом Захи Хадід, який відкрився в Макао.

Нагадаємо: підліток дав ляпаса статуї, і йому довелося вибачитися.