24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому бежевому боді, яке підкреслює всі принади на тілі. Альона сидить навпочіпки попою до камери, а на її ногах бежеві лабутени на величезній шпильці. Волосся дівчина зібрала в пучок на потилиці, а її обличчя здалося шанувальникам якимось неприродним. На ньому, як зазвичай, щільний шар макіяжу і фільтри фотошопу.

У підписі до фотографії модель попросила прихильників порадити їй фільми до перегляду. "Порадьте комедію в коменти. Хочу лежати на дивані, пити какао і дивитися душевний фільм". Також Альона вказала, де шанувальники можуть придбати такі ж туфлі, як у неї. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Києві.

Шанувальники моделі не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нове фото на сторінці моделі, а також радити їй фільми. Багатьом сподобався знімок і вони засинають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альона спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перестаралася з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.