1. Намагайтеся весь час виглядати впевненим і счастливымнезалежно від того, хто знаходиться навколо. Якщо щось дратує вас, не показуйте цього. Це допоможе оточуючим вас людям відчувати себе менш напружено з вами. До того ж, це і вам самим буде на користь. Рівень вашої дивацтва для оточуючих сильно зменшиться.

2. Не дуже турбуйтеся, що на вас одягнуте і не намагайтеся з усіх сил виглядати круто. Варто знайти золоту середину, щоб виглядати красиво, але не дуже старатися, що виглядати на всі сто. Недоречна одяг явно не піде на користь вашій репутації.

3. Розслабтеся трохи! Надайте опір хоч зрідка! Дайте ясно зрозуміти всьому світові, що ви − головний господар самого себе. Можна навіть трохи запізнитися на роботу, щоб ви не виглядали людиною, який щодуху біг на роботу, щоб не спізнитися.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

4. Звертайте увагу на людей, що оточують вас, і не виявляйтесь занадто залученими в розмову про своїх інтересах. Не варто виглядати фанатиком, адже інші можуть не розділити ваших емоцій, і приймуть вас за дурня. До того ж, варто вислухати інших людей, і запитати якими захопленнями вони цікавляться. Таким чином ви не покажіться егоїстом для оточуючих.

5. Спробуйте щось нове! Вийдіть із зони комфорту. Намагайтеся відвідувати концерти, виставки, покази фільмів, і інші цікаві розважальні заходи, які відбуваються у вашому місті. З допомогою нових відчуттів, ви зможете ненав'язливо створювати розмову, обговорюючи концерти та інші цікаві моменти вашого життя.

Нагадаємо, Седокова ледь не залізла на шию молодого самця.

Як повідомляв "Знай.uа" Надя Дорофєєва справила фурор на музичній премії.

Також "Знай.uа" писав, що українська дівчина Бонда затьмарила кінофестиваль в Лондоні.