Існує особлива каста жінок, у яких всі стосунки складаються просто ідеально. Якими ж секретами користуються дівчата, від яких ніколи не йдуть чоловіки? Передає Clutch.

1. Вона з легкістю приймає подарунки

Чоловікові важливо дарувати подарунки і оплачувати твою вечерю, так він стверджується у почутті власного достоїнтва. Його самолюбство тішить те, що він справжній чоловік, який може забезпечити свою жінку.

2. Вона дозволяє за собою доглядати

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чоловіка надихає якщо поруч знаходиться тендітна жінка, яка потребує його допомоги. Ти станеш його музою, про яку хочеться піклуватися.

3. Вона не здається без бою

Чоловікові потрібно домагатися жінку. Звичайно, не варто водити парубка за ніс, то притягаючи, то відпускаючи. Але ще жодним стосункам не пошкодила легка недомовленість.

4. Вона не конкурує з іншими жінками

Не важливо, хто ці жінки: його мати, сестра, колишні дівчата, співробітниці. Якщо ти постійно намагається довести свою перевагу над іншими жінками ти лише демонструєш свою невпевненість у собі. Якщо твій світ не зациклюється на партнера, то ти не станеш конкурувати з іншими жінками в його житті, а тому що ти знаєш, що ти і так гарна.

5. Вона яскрава індивідуальна особистість

Чоловіки часто йдуть від жінок, які повністю занурюються у стосунки, забуваючи про себе. Сліпе обожнювання ще нікого не доводило до добра. Якщо ти повністю розтворяєшся у партнері, в тобі пропадає родзинка, за яку він тебе і полюбив. Завжди в першу чергу залишайся закоханою в себе саму. Будь самодостатньою, розвивайся, читай, розважайся... Тільки самодостатня людина може бути цікавою.

Нагадаємо, всього 3 правила перетворять тебе на коханку мрії.

Раніше Знай.ua повідомляв, 10 помилок, які допускають жінки в оральному сексі.

Також Знай.ua писав, 10 заповідей сексуальної чарівності для жінок.