Еротичний гороскоп на 7 грудня Овен

Сьогодні ви думаєте, що всі ваші дії правильні, але партнер не буде розділяти вашу думку. Йому захочеться зовсім іншого. Доведеться прийти до компромісу.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Телець

Якщо ваші любовні ігри сьогодні будуть досить пристрасними, партнер після них розповість щось дуже цікаве. Хоча вам це може здатися зовсім нецікавим.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Близнюки

У цей день ваш партнер не буде погоджуватися на якісь ваші інтимні пропозиції не від нестачі досвіду або підвищеної шкідливості, а просто тому що знатиме: секс в такому вигляді задоволення йому не принесе, тому краще і не пробувати. Може, варто до нього прислухатися? ..

Еротичний гороскоп на 7 грудня Рак

Не варто поспішати відразу приступати до дуже відвертих пестощів. Сьогодні вам потрібно підійти здалеку. Почніть з ніжного дотику і ніжного поцілунку. Далі все піде, як по маслу.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Лев

Сьогодні вам будуть подобаєтися круглі і м'які речі. Не обов'язково те, що ви подумали. Це цілком може стати живіт партнера. Не соромтеся його гладити, йому це сподобається.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Еротичний гороскоп на 7 грудня Діва

Зірки радять вам сьогодні не поспішати нікуди. Ви ж не пожежник, а станете ним, так і загасите вогонь пристрасті. Вам її навпаки потрібно правильно розпалити.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Терези

Може ви вчора переситились задоволенням, тому що більше вам цього всього не хочеться. Можете спробувати інший підхід, більш ніжний або більш грубий.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Скорпіон

Сьогодні ваша половинка буде радувати вас не пристрастю, а ніжністю. Цунамі перетворитися в ласкавий прибій. Але саме з таким настроєм ви отримаєте більше задоволення.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Стрілець

Сьогоднішній день сприятливий для активних пошуків і несподіваних знахідок. Може бути нині ви зможете знайти пристрасть, яка не залишить вас байдужими як мінімум до ранку, а може бути і на довший термін. Час покаже, і поки він працює на вас.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Козеріг

Вашим ворогом сьогодні стане купа роботи і нудні, хоча і важливі, справи. Вони заберуть у вас всі сили, які ви подумували підкопити для пристрасного вечора.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Водолій

Готуйтеся, сьогодні є ймовірність того, що у вашому ліжку опиниться межа ваших мрій. Ось тільки він може зруйнувати мрію про самого себе. Краще сильно не сподівайтеся.

Еротичний гороскоп на 7 грудня Риби

Навчіться говорити партнеру, що у нього не виходить. А то у вас закінчиться терпіння, і хто знає у що може вилитися ваше обурення і злість.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, сучасні жителі Японії живуть набагато довше і виглядають при цьому чудово. Ось 5 головних секретів японок.

Також Знай.ua повідомляв про те, що чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.