1. Зателефонуйте на телефон. Якщо ви втратили звичайний телефон (не смартфон), з якого можна підключитися до інтернету, то відстежити пристрій онлайн не вийде. Правильніше за все просто зателефонувати на свій номер. Не виключено, що злодій вже вийняв симкарту, або ж вимкнув телефон. І все ж, варто спробувати подзвонити.

2. Напишіть повідомлення. Навіть якщо на дзвінок не відповідають, спробуйте написати повідомлення. Можливо, злодій передумає і вирішить повернути телефон власнику. До того ж, можна вказати на нагороду за винагороду, якщо телефон, або інформація, яка на ньому зберігається для вас дуже важлива.

3. Будьте обережні, якщо домовитеся зустрітися. Якщо чоловік (який вкрав або випадково знайшов телефон) погодиться зустрітися з вами і повернути пристрій, то робіть запобіжні заходи. Варто відзначити, що домовлятися варто тільки в тому місці, в якому буде багато народу. До того ж, не рекомендуємо ходити самими на зустріч з інопланетянами. А ще краще, повідомити про це правоохоронним органам, щоб вони вас підстрахували, як у справжньому бойовику.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

4. Зверніться до органів влади. При зверненні в поліцію про втрату телефону вам зможуть надати обмежену допомогу в пошуку пристрою. Зателефонуйте в поліцію за несрочному номером. Працівник відділення запитає у вас серійний номер пристрою. На смартфоні в якості серійного номера може виступати Android ID, який вказаний під батареєю (якщо вона знімна). У разі, якщо смартфон знайдуть, вам неодмінно повернуть.

5. Повідомте оператору. Якщо дзвінок на ваш телефон залишився без відповіді, то зателефонуйте оператору мобільного зв'язку та повідомте про крадіжку телефону. Можливо, компанія зможе виявити ваш пристрій з допомогою системи навігації GPS, якщо у неї достатньо ресурсів і прав.

Раніше "Знай.uа" писав про те, як Ейнштейн придбав собі дивну звичку

Читайте також: на заході сонця помітили містичну планету

Нагадаємо: вчені назвали реальні терміни подорожей у часі