Астрологи склали модний гороскоп на Новий рік 2019, який дозволить вам виглядати разкішно і накликати на себе удачу. Передає Clutch.

ОВЕН

Як справжні модниці Овни зможуть по достоїнству оцінити головні тренди сезону. Радимо їм створити зухвалий образ з вінілу, шкіри та латексу, які підкреслять всі достоїнства фігури.

ТЕЛЕЦЬ

Практичні Тельці зможуть оцінити всі плюси і мінуси своєї фигури. Вам варто згадати про найбільш раціональний тренд сезону - про класичний костюм.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Виглядати стильно вам допоможе яскравий тренд - одяг з фотопринтами. Це можуть бути сорочки з фотопортретами, сукні з картиною художника або простий світшот з абстрактними фігурами.

РАК

Раки не любителі швидкоплинних модних трендів. У новому сезоні їх точно не залишить байдужим одяг з деніму, справжнє джерело відтінків і форм.

ЛЕВ

Королівські Леви можуть тріумфувати: шикарні хутра знову в моді. Тут буде куди розгулятися: сукні та аксесуари з цього матеріалу будуть виглядати актуально як ніколи.

ДІВА

Діви не ганяються за трендами і віддають перевагу зручному одягу. Для Новорічної ночі відмінним варіантом стануть штани-карго і сукні-гольфи.

ВАГИ

Блискучим Терезам рекомендуємо одяг з паєтками. Наприклад, яскраві комбінації спідниці і базової футболкою.

СКОРПІОН

Скорпіони вміють давати нове життя старому одягу. Вашу творчу натуру підкреслять психоделічні принти і вицвівшими фарбами.

СТРІЛЬЦІ

Стрільцям рекомендуємо комбінації принтів. Ваші неординарні луки будуть на піку моди, заборонених комбінацій немає.

КОЗЕРІГ

Улюблена класика Козерогів все ще на піку моди. Найбільш вдалим рішенням буде бежевий колір у поєднанні з яскравими фактурами.

ВОДОЛІЙ

Водоліям варто звернути увагу на плісировану тканину, яка буде виглядати актуально і підкреслить жіночність.

РИБИ

Рибам рекомендується підкреслити красиві ніжки неймовірно модними у цьому сезоні брюками з розрізом.

Нагадаємо, астрологи назвали найбільш жорстоких знаків Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, яким знакам Зодіаку найлегше дістати гроші.

Також Знай.ua писав, астрологи назвали 10 найщасливіших імен для дитини у 2019 році.