Ці тварини трохи схожі на мавп, трохи на єнотів, і трохи на гризунів. Та насправді, вони хижаки і найближчі родичі мангустів. Мало де знайдеш серед представників тваринного світу таких же милих і чарівних звіряток, як сурикати.

Вони вже давно підкорили користувачів соцмереж. І на просторах інтернету з'являється все більше відеороликів з чарівними тваринами.

Так у російському місті Барнаул співробітники зоопарку "Лісова казка" зняли відео, на якому пара сурикатів вирішила зробити масаж іграшковому зайцю. Пара пухнастих друзів тягала іграшку по всій клітці і навіть підвела до води, мабуть, вважаючи, що їх новий друг страждає від спраги.

"Доброго ранку, друзі! Хто бажає масаж в 4 лапки?" – запитують автори ролика.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пара сурикатів оселилися в зоопарку в кінці жовтня. Тоді наголошувалося, що новим мешканцям всього три місяці. Після карантину сурикатів поселили в теплий дім, де відвідувачі зоопарку можуть побачити їх неймовірну активність.

"Після такого масажу зайчик повинен ожити", "Маленькі шустрики без діла не сидять", "Дитини дві, а іграшка одна", – пишуть розчулені користувачі мережі.

Зазначимо, сурикати дивовижно чарівні маленькі істоти, незмінно викликають посмішку. У африканців є два повір'я, пов'язаних з сурикатами. Згідно з одним з них, звірів називають сонячними ангелами. І не тільки тому, що вони люблять поніжитися на ранковому африканському сонечку.

Вважається, що вони захищають поселення і худобу від місячних дияволів-перевертнів, які нападають на людей і тварин. Крім того, оселяючись біля хатин, сурикати очищають місцевість від скорпіонів і навіть отруйних змій, яких вживають у їжу. Сурикати легко приручаються, і місцеві жителі іноді заводять їх у будинку, щоб убезпечити своє житло від отруйних хижаків.

Нагадаємо, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.