Існує безліч народних прикмет і повір'їв про квіти, у які жінки свято вірять. Тому, перш ніж купувати букет, уважно ознайомтесь з ними, передає Вelnovosti.

Конвалії

Одні з перших весняних рослин, що виділяють дуже яскравий і стійкий аромат. Букет з весняних конвалій можна підносити в дар кому завгодно, крім коханої дівчини, дружини, так як вони пророкують розставання.

Бузок

Гілочку цієї прекрасної рослини подаруйте дівчині, з якою хочете провести залишок свого життя. Таким чином вона зрозуміє, що обранець налаштований серйозно.

Троянди

Цей благородний подарунок краще всього тримати в спальні, аби уникнути зрад.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Білі кали

Дарувати ці квіти - погана прикмета. Але якщо все ж хтось презентував букет з калл, то ставити їх краще подалі від підвіконня і балкона, інакше несподівано нагряне печаль.

Червоні троянди

Квіти червоного кольору віщують пристрасні стосунки. Значить, дарувальник доволі емоційний та має серйозні плани на спільне майбутнє.

Жовті квіти

Краще взагалі не дарувати, так як вони віщують швидку розлуку згідно з прикметами. А от жовта квітка в горщику - відмінний подарунок, що віджене злобу і ненависть від своєї власниці.

Білий букет

Хороша прикмета, яка обіцяє жінці чисті стосунки без обману. Чоловік, який його подарував, швидше за все, зробить пропозицію руки і серця своїй дамі.

Сухі рослини

Не можна дарувати ні в якому разі. Згідно з прикметами сухі рослини приваблюють в будинок неприємності, відлякують радість і удачу.

Нагадаємо, безпрограшні варіанти подарунків на Новий рік, які ощасливлять кожну дитину.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", вчені перерахували вбивць лібідо

Також "Знай.uа" писав про те, що психолог розповіла, як впоратися з кризою у відносинах.