Вага американської моделі plus-size Ешлі Грехем становить понад 90 кілограмів, але для неї це не проблема. Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в довгому червоному платті, спокусливого крою. У вбрання глибоке декольте, яке підкреслює пишний бюст, а ще воно обтягуюче, так що видно всі вигини на тілі соковитою моделі. Волосся Ешлі зібране у пишний хвіст на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. Свій образ для рекламної фотосесії Грехем доповнила червоними човниками на шпильці, в тон сукні. У підписі до фотографії пишнотіла модель розповіла про цю фотозйомку і продукт, який вона рекламує.

Зазначимо, що за добу з моменту публікації пристрасні фото Ешлі Грехем зібрали майже 300 тисяч позначок "подобається" і близько півтори тисячі коментарів. Всього на сторінку моделі plus-size Ешлі Грехем підписані майже вісім мільйонів користувачів соціальної мережі.

Раніше повідомлялося, що спітніла Ешлі Грехем потрясла грудьми на пробіжці. Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото з пробіжки на пляжі. Спітніла модель рекламує бренд спортивного одягу і саме в ньому бігає і позує на пляжі. Так, для фотосесії Ешлі наділа строкаті різнобарвні лосини, червоний топ з величезним вирізом на грудях, а зверху накинула фіолетову кофту. Для пробіжки Грехем взула кришталево-чисті білі кросівки. Волосся моделі зібране ззаду в тугий хвіст, а сама вона сидить на лавочці в спокусливій позі.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Нагадаємо, пишногруда Ешлі Грехем вивалила свої принади у відвертій фотосесії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ешлі Грехем похвалилася своєю найбільшою гордістю, і це не попа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ешлі Грехем показала себе без фотошопу.