Поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.

Як повідомляє місцевий телеканал NBCDFW, у місті Кліберн Аарон Урбанський в компанії двох однодумців прийшов до церкви, де проводився захід "Сніданок з Сантою". Порушник почав приставати до людей на вулиці з питанням: чому вони дозволяють своїм дітям вірити в Санта-Клауса.

"Арон Урбанський був заарештований за правопорушення після виклику правоохоронців церкву в Клеберн, Північний штат Техас, де проходив сніданок з Сантою. Хізер Джонсон, мати чотирьох дітей молодшого віку, розповіла, як чоловік запитав у неї: "Ви дозволяєте своїм дітям вірити в фальшивого Санту? А чи знають вони, хто такий Ісус?", - пише видання.

Як розповіла одна місцева мешканка, вона обурилася подібною поведінкою і попросила хуліганів "залишити Санту в спокої" і не псувати свято дітям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Після цього жінка попросила чоловіка "не руйнувати Санту і Різдво" для її дітей, але той почав кричати, що Санта не справжній, що вона помиляється, розповідаючи дітям про нього.

У відповідь активісти почали кричати, що Санта-Клауса не існує. Після цього обурені городяни викликали поліцію.

Після прибуття поліція заарештувала чоловіка, так як він відмовився покинути територію церкви. Йому пред'явили звинувачення в "злочинному посяганні". Зараз чоловік перебуває під вартою в очікуванні оголошення суми застави, який він повинен буде сплатити для звільнення.

Мер Клебурна Скотт Кейн жартівливо прокоментував інцидент у своєму Facebook.

"Не жартуй з Сантою!", - написав він.

Скотт Каїн, вже заявив, що посилить безпеку на різдвяному параді в неділю в місті з населенням в 30 000 чоловік.

При цьому мер додав, що протестувальники, судячи з усього, хотіли отримати не тільки вугілля, але і повістку в суд в якості різдвяного подарунка.

Don’t Mess With Santa! While I understand folks right to protest, Cleburne loves Santa and those protestors who were...

Geplaatst door Scott Cain, Cleburne Mayor op Zaterdag 8 december 2018

Це вже не перший інцидент в США, коли існування різдвяного персонажа піддається сумніву.

Раніше в місті Монтвілл штат Нью-Джерсі від роботи було відсторонено вчитель школи, яка під час занять з першокласниками також заявила, що Санта-Клауса не існує, а подарунки під ялинку насправді кладуть батьки. Жінка також розповіла, що не існує пасхального зайця, зубної феї, різдвяних оленів, ельфів і лепреконів.

Нагадаємо, у німецькому місті Рот дітлахи більше не зможуть писати листи Санта-Клаусу і вішати їх на новорічну ялинку. Дивна заборона пов'язана з новими законами про конфіденційність в Європейському союзі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мешканка Ірландії, яка вийшла заміж за пірата-примару на початку року, заявила, що розлучилася з коханим.

Також "Знай.uа" писав, які подарунки в тренді і що варто купити сьогодні, щоб заощадити.