Саме час подумати про подарунки на Новий рік для своєї другої половинки. Відмінним вибором стане подарунок, який принесе задоволення вам обом і різноманітність у ваше сексуальне життя.

Еротична білизна

Цей подарунок можна презентувати в красивій коробці другій половинці, навіть якщо ви не особливо довго перебуваєте у відносинах. Важливий нюанс полягає в розмірі білизни. З ним головне не прогадати.

Для створення повного образу краще вибирати комплект. Варто знати, що бюстгальтер з кісточками підтримує груди і робить її візуально більше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Елегантні панчохи можна придбати в комплекті з поясом. Вони відмінно поєднуються з корсетом і досить зручні. У разі, якщо не знаєте переваг партнерки, краще вибирати класичні моделі, які не виходять з моди.

Еротичні масла і косметика

Масла, креми і гелі використовуються в масажі, попередніх ласках і безпосередньо інтимі. Вони дозволяють налаштуватися на потрібний лад, створити романтичну атмосферу і обстановку.

Еротичний костюм

Рольові ігри вносять неймовірне різноманітність в сексуальне життя пари. Особливо, якщо ви ще не готові ввести у своє інтимне життя іграшки із спеціалізованих магазинів.

Секс-іграшки

Партнерам з тривалими стосунками, які відкриті новому, готові до експериментів – пряма дорога в секс-шоп. Для початку можна придбати батіг, незвичайні презервативи або вагінальні кульки.

Для стимуляції ерогенних зон жінок також є вібратори і фалоімітатори. В залежності від моделі вони зможуть задовольнити найсміливіші бажання жінки під Новий рік. Експериментуйте і не соромтеся!

Нагадаємо, 5 хитрощів жінки, від якої ніколи не піде чоловік. Ці маленькі хитрощі допоможуть тобі зберегти щасливу сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, астрологи розсекретили гороскоп сексуальної сумісності. Ці пари найкраще підходять один одному.

Знай. ua писав, що гінеколог відповіла на 6 найбільш незручних питань про секс. Все, що ви хотіли знати, але боялися запитати.