Прихильники теорій змови, уфологи і не тільки знайшли спосіб, який зможе довести існування планети Х. Вчені переконані, що вона все ближче до Землі. І на цей раз у них є відеодоказ.

Експерти з аномальних явищ заявили, що саме планета Нібіру провокує сейсмічну активність. Конспірологи на доказ власної точки зору наводять численні фотографії та відеосвідчення, на яких, на їхню думку, зображена Зірка Смерті.

У мережі з'явилося відео з борту літака, на якому чітко видно яскраву світову точку поруч із Сонцем. Уфологи тут же заявили, що пасажир літака зняв саме Нібіру. І це, на їх думку, є прямим доказом її наближення до Землі.

Передбачення конспірологів виглядають дуже переконливо. Деякі фахівці продовжують наполягати, що 16 грудня 2018 року на Землі станеться Апокаліпсис.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней" Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Раніше астрономам вдалося зробити детальні фотографії ділянки космосу, де, за їхніми розрахунками, повинна бути та сама Зірка Смерті. Дослідники на 80% впевнені, що їм вдасться розглянути там планету Х.

Раніше повідомлялося, що зовсім скоро може статися катастрофа і це, на думку дослідників, буде останнім днем для Землі та її жителів.

У Мережі зазначається шквал передбачень із-за "наближення планети X з надзвичайно витягнутою орбітою". При цьому уфологи навіть вирахували точну дату кінця світу. Апокаліпсис, за їх прогнозом, повинен настати 16 грудня.

Також підкреслюється, що причиною неминучого кінця світу називається загадкова Нібіру.

Нагадаємо, смертоносна Нібіру вже над Землею, перелякані очевидці зняли всі, відео. Ця містична планета може становити реальну загрозу.

Як повідомляв Знай. ua, до Сонця наближається космічна чума. Антиматерія згубно впливає на все живе.

Знай. ua писав, що Нібіру існує! Містичну планету помітили на заході сонця. В якості доказів надають відеоматеріал, на якому видно планета Х.