24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому вбранні. Альона сидить на дивані витягнувши довгі стрункі ноги. На ній вишукане сріблясте плаття з дуже відвертим декольте, яке оголює величезні силіконові груди дівчини. На ногах Омович оригінальні чорні босоніжки. Волосся моделі розпущене, а на лиці, як завжди щільний шар макіяжу.

У підписі до фотографії Альона запитала своїх підписників: "Вантажити більше проф фото чи селфі?". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альон спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перебільшує з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

"Альона, ти на всіх фотках сексі", "А по мені, ти скрізь красуня! Мішай фотки", "Всі фотки класні", "Одне іншому не завадить", "Всі фото красиві", "Ти дуже красива і шикарна, справжня королева", "Фото з життя і селфі найкрутіші", "Цікавіше спостерігати справжню тебе, живу, зйомки на телефон, селфі, відео випадкові, більше життєвих", "Дуже красива", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.