Впевненість жінки у власній привабливості є найкращим афродизіаком для чоловіків. Сором і стислість, навпаки, показують, що у жінки є якісь внутрішні блоки, обмеження і це дуже заважає хорошому сексу. І вони можуть бути абсолютно у кожної.

У чому причина жіночого сорому?

Комплекси, перш за все, знаходяться у голові. Варто запам'ятати, що якщо жінка вже опинилася в ліжку з чоловіком, то це означає, що його все влаштовує в її зовнішності і фігури.

Стеснение невпевненість у собі і скутість рухів не йде на користь якості інтиму. Постійні думки про те, яку позу краще взяти, щоб виглядати гарніше" тільки відволікають обох партнерів і дуже заважають розслабитися. Справжнє задоволення можна отримати, лише довірившись собі і того, хто поруч.

Секс – це не погано, це невід'ємна частина життя, але деякі жінки виросли в сім'ях, де тема була табуйована і вважалася забороненою. Дівчатам вселяли, що інтим загрожує небажаною вагітністю та ЗПСШ. Безпека – це важливо, однак після неї дуже важливо потурбуватися про власне задоволення.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Як відкинути сором і отримати задоволення

В першу чергу, потрібно розслабитися. Так, це буває дуже непросто, проте необхідно. Ніколи не можна порівнювати себе з ким-то, чия зовнішність здається привабливішим. Всі комплекси – у голові, як тільки ви приймете, полюбите своє тіло, то і партнер буде звертати увагу тільки на переваги.

Доглядайте за собою. Комусь достатньо для впевненості в собі прийняти ванну з піною, а іншим необхідний повний спектр спа-послуг. Робіть те, що комфортно саме для вас.

Вистачить економити на собі: купіть гарну білизну і надягайте його не тільки по особливих випадках. Якісна білизна надає впевненості в собі, перевірте.

Створюйте розслаблюючу атмосферу. Для цього можна використовувати ароматичні свічки, приємне масажне масло.

Нагадаємо, у Twitter запустили новий флешмоб, який пояснює речі, які не варто сприймати як натяк. Користувачі розповідають людям про те, що не має відносини до реальності.

Як повідомляв Знай. ua, розмір має значення: люди з великим... зростанням щасливішими в ліжку, і ось чому. Чим вищий зріст, тим краще.

Знай. ua писав, про 6 пікантних фантазій, які повинна спробувати кожна пара: про це мріють всі чоловіки. Ці поради допоможуть додати у ваше життя "перчинки".