Маленький хлопчик родом з Таїланду ще навіть до школи не ходить, але вже закохав у себе натовп. Користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якоъ незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пілачай, зазначивши, що це син її клієнтки.

Цікаво, що при хорошому освітленні очі крихітки-азіата набувають нереально яскравого відтінку. Ймовірно, в недалекому майбутньому у хлопчака не буде відбою від модельних агентств і рекламних пропозицій. І вже скоро модельна кар'єра дитині забезпечена.

Публікацію за кілька днів лайкнули і репостнули більше 10 тисяч разів. Незважаючи на запевнення Ваніди в тому, що блакитні очі малюкові дісталися від дідуся, деякі юзери їй не повірили. В коментарях вони почали писати, що дитина (якому на вигляд не більше двох років) напевно носить контактні лінзи.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Але сумніви користувачів розвіялися, коли викладач університету біології та генетиці Джессада Дендуангборипант на своїй сторінці в Facebook розповів, що серед азіатів зустрічаються блакитні і сині очі.

Нетиповий відтінок пояснюється мутацією гена ОСА2, що передається у спадок. Також володарями світлих очей можуть бути люди з рідкісною хворобою - синдромом Ваандербурга. Крім того, викладач розповів, що поспілкувався з сім'єю незвичайного синьоокого малюка і зробив висновок, що дитина не носить лінзи, і колір його очей - справжній.

"ทำไมเด็กไม่เป็นลูกครึ่ง แต่มีตาสีฟ้าได้ ?" เห็นที่แชร์กันเรื่องน้องในภาพนี้ ซึ่งไม่ใช่ลูกครึ่ง แต่ตาสีฟ้าสวยเลย...

Geplaatst door Jessada Denduangboripant op Zondag 9 december 2018

А місцеве видання Thai Rath у своїй статті опублікувало ролик з блакитнооким хлопчиком, який спочатку запостила у фейсбуці його мама — дівчина по імені Панатда Чумі.

Мама дитини Панатда Чумі дуже здивована, що очі її дитини викликали ажіотаж практично світового масштабу. Вона періодично постить собі на сторінку фото, відео та посилання на публікації про її дитину.

Нагадаємо, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів. Вони просто не можуть не викликати розчулення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", любляча мати врятувала паралізовану дочка за допомогою музики.

Також "Знай.uа" писав, прагнучи позбавити доньку від глузувань однолітків, мати-одиначка зробила неймовірне.