Тобі подобається чоловік, але ти не знаєш, як до нього підступитися? Просто довірся астрологам, адже зірки вже знають про нього абсолютно все. Передає Clutch.

Овен

Чоловіки-Овни активні і цілеспрямовані, але часто бувають запальними. Їм хочеться бути поруч з жінкою справжніми лицарями, тому постарайся бути тендітною і вразливою.

Телець

Тельці консервативні і працьовиті. В першу чергу він хоче бачити поруч хорошу господиню, тому щоб завоювати його серце потрібно бути милою, ніжною і вміти приготувати вечерю.

Близнюки

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Близнюки влюбливі, але завжди вірні "тій самій". Щоб підкорити їх треба бути легкою на підйом, і дуже розумною. Близнюки люблять жінок, з якими є про що поговорити.

Рак

Раки - домашні сім'янини. Підкорити їх можуть тільки витончені, жіночні натури. Вони не переносять агресії і грубості з боку жінок.

Лев

Леви - яскраві лідери. Щоб підкорити серце, потрібно показати своє захоплення такою царською персоною. Він ласий на увагу і компліменти.

Діва

Діви дуже розважливі, тому завоювати їх непросто. В першу чергу потрібно бути доглянутою і проявляти стриманість. Йому потрібна жінка 2в1: наївна принцеса і самодостатня леді.

Ваги

Ваги — справжні цінителі прекрасного. Вони любить доглянутих дівчат, які можуть підтримати бесіду. У першу чергу завжди дивляться на зовнішність.

Скорпіон

Скорпіони суперечливі, але дуже сексуальні. Їм подобаються пристрасні, гарячі дівчата, які не здаються без бою.

Стрілець

Стрільці умпульсивні і життєрадісні. Завоювати його може тільки жінка, яка встигає за всіма його захопленнями. Також потрібно бути вільною і не зазіхати на його свободу.

Козеріг

Козероги консервативні та обережні. У жінках вони цінують вірність і стабільність, для них важливі високі моральні цінності.

Водолій

Водолії легковажні і волелюбні. Його може завоювати лише цікава особистість. У тебе повинен бути багатий внутрішній світ, розвинений інтелект, незвичайні погляди на життя.

Риби

Риби харизматичні і товариські. Люблять романтичних, жіночних і ніжних дівчат.

Нагадаємо, жінки цих знаків Зодіаку з віком стають тільки прекраснішими.

Раніше Знай.ua повідомляв, чого очікувати від року Жовтої свині всім знакам Зодіаку.

Також Знай.ua писав, топ-5 найбільш грішних знаків Зодика.