24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких позує у відвертому образі. Фотографії зроблені на засніженій вулиці, але дівчина зовсім легко одягнена. Альона позує в сірих спортивних штанях і коротенькій білій майці, яка оголює живіт. Також можна зауважити, що модель не одягла під майку бюстгальтер, бо крізь нього просвічується пірсинг на сосках. Поверх майки Альона накинула теплу джинсову куртку з білим хутром і капюшоном. На обличчі дівчини яскравий макіяж, а її волосся розпущене.

У підписі до фотографії Альона Омович написала: "Яке фото краще 1 чи 2? А взагалі я обожнюю зиму. Дуже крута куртка з натуральним хутром від @white_holder". Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Обидва фото прекрасні", "Перше фото краще, на другому Ви співаєте, а про що не чути", "Ні про що куртка", "Цицьки, як м'ячі надуті", "Перше. На другому вираз обличчя дивний", "А коли чоловік цілує сосочки, йому не заважають ці залізяки?", "Альона, де штани купували? Як завжди, гарна", "Дуже красива. Я теж обожнюю зиму, тому що можна такі фотки робити", "Така мила", "Дуже мила на першій фотографії, а на другий смішна", "Ви прекрасна як завжди! Не підкажите, де ви придбали таку парку?", "Дуже гарно", "Така красива", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.