24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович одягла білу майку, але забула про бюстгальтер, тому видно пірсинг на її сосках. Також на ній білі мереживні стрінги і сіра спортивна кофта, яка спадає з плечей. Волосся моделі розпущене, а на лиці, як завжди, щільний шар макіяжу. Альона стоїть біля святкової ялинки і тримає в руках ігровий джойстик.

У підписі до фотографії Омович запитала своїх фоловерів про їх вихідні: "Як проходять Ваші вихідні?", - написала модель. Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Шикарна", "Красуня неймовірна дівчина", "Відмінно. Сиджу і додаю твої фотки в закладки під назву "Мотивація", "Навіщо так високо натягувати білизну? Мода 80-х знову в тренді?", "Дуже красива фігура", "Красиво і сексуально", "На такому тілі відмінно виглядає. Просто все частіше помічаю, що дівчата носять з високою посадкою", "Яка апетитна", "Труси з високою посадкою – це безпрограшний варіант", "Після таких дуже красивих фото вже краще", "Ось це вигини", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.