Грошові ритуали особливо популярні напередодні Нового року. Вони здатні притягнути удачу, успіх і грошове благополуччя на цілий рік. Ритуал "9 вузлів" залучить в життя процвітання та допоможе уникнути проблем з фінансами.

До проведення ритуалу важливо розібратися, чому у вас почалися фінансові проблеми. Можливо, неприємності почалися з-за пристріту і його потрібно зняти як можна швидше. Буває і так, що чоловік сам "відрізає" грошові потоки, звертаючись з фінансами зневажливо.

Приступати до ритуалу краще всього під час зростаючого Місяця, щоб ваші багатства примножувалися. Вибирайте день, коли на небі видніється молодий місяць, і обов'язково залишіться на самоті, щоб ніхто вам не завадив. Для проведення ритуалу і створення грошового талісмана вам знадобляться:

  • зелена вовняна або шовкова нитка приблизно 50 сантиметрів;
  • зелена свічка;
  • жменю монет.

Виконувати ритуал важливо в гарному настрої, щоб негативні думки не завадили виконати бажане. Налаштуйтеся на думку про те, що у вас все вийде, запаліть свічку і вдивіться в її полум'я. Візьміть в руки жменю монет, пересипайте їх з долоні на долоню, примовляючи:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Грошової енергетикою заряджаюся, щоб талісману її передати, з бідністю попрощатися, залучити гроші".

Після цього монети відкладають у бік. Нитка починаємо зав'язувати у вузли. По мірі зав'язування засуджувати слова:

"Багатство своє в'яжу, гроші заговорюю.

Перший вузол невдачу скручує.

Другим вузлом псування і пристріт прибираю.

Третій вузлик на удачу зав'язую.

Четвертим вузлом до себе фінансові потоки прив'язую.

П'ятий вузол грошову удачу до мене прив'яже.

Шостий гроші в будинок приверне, а сьомий їм піти не дасть.

Восьмий вузол від обману вбереже, а дев'ятий відкриє шлях до грошей".

Нитка з вузликами помістіть в скриньку разом з недогарком зеленої свічки і жменею монет на добу, а потім вийміть цю нитку і всюди носите з собою.

Нагадаємояк залучити удачу в будинок за допомогою свічки: дієві ритуали. Маленькі ритуали для великого благополуччя.

Як повідомляв Знай. ua, точний прогноз на 2019 рік від нумерологів. Нумерологи створили точний прогноз на 2019 рік для кожного з нас.

Знай. ua писав, як правильно загадати бажання і що для цього потрібно. У День святого Миколая потрібно провести спеціальний обряд.