Про Емму Вотсон і Деніела Редклиффа преса не замовкає навіть через сім років після прем'єри заключного фільму про Гаррі Поттера. Вони задіяні в нових проектах і давно відійшли від своїх початкових образів. Але що ж стало з іншими акторами франшизи? Про це передає Clutch.

Гаррі Меллінг — Дадлі Дурсль

Роль Дадлі була першою для Меллінга, але саме вона визначила його подальшу життя. Після "Гаррі Поттера" актор помітно схуд і змужнів, він активно знімається в кіно і театрі. У його послужному списки є і блокбастери - "Загублене місто Z" і "Балада Бастера Скраггса".

Джеймі Вейлетт — Вінсент Кребб

Багатообіцяючий актор сильно вжився в роль поганого хлопця. Одного разу його затримали на вулиці за порушення громадського порядку, привели додому і побачили, що там у хлопця ціла плантація марихуани. За це він відсидів термін, і після в'язниці більше не знімався.

Х'ю Мітчелл - Колін Кріві

Фанат Поттера сильно змінив імідж, але продовжує акторську кар'єру. Також він встиг написати музику до кількох фільмів.

Станіслав Яневський - Віктор Крам

Брутальний мачо збирався продовжувати акторську кар'єру, але, мабуть, недостатньо добре зарекомендував себе. Після Поттеріани його більше ніхто не бачив на екрані.

Еванна Лінч — Луна Лавгуд

Еванну запросила на кастинг сама Джоан Роулінг після того, як дізналася, що дівчина перемогла анорексію. Виявилося, що актриса просто створена для ролі Луни. Правда, на жаль після Поттеріани Лінч так і не знайшла себе: вона знялася у декількох епізодичних ролях, взяла участь у "Танцях з зірками" і пропала.

Нагадаємо, у США знайшли дівчинку Еммі Аллан, яка дуже схожа на Емму Вотсон в дитинстві.

Раніше Знай.иа повідомляв, вченим з Сибіру, за допомогою розробленого ними антиплагіатору, вдалося знайти у фільмі "Фантастичні тварини: Злочини Грін-де-Вальда" запозичення з радянських фільмів.

Також Знай.иа писав, короткометражний фільм "Магія понад усе", який знято випускниками ВДІКу по всесвіту Джоан Роулінг, нарешті з'явився в мережі.