Директор одеського зоопарку Ігор Бєляков знявся у веселому вітальному кліпі.

Чоловік переодягнувся у костюм свині - символ 2019 року, що настає. Ролик-привітання зі святами опубліковали на сторінці Одеського зоопарку у YouTube, передає thebabel.

Директор зоопарку у кліпі співає шансон-пісню про свиню, яка «буде владарювати в новому році». На відео між символом наступаючого року та людиною у костюмі собаки відбувається бійка, що завершується перемогою свині.

"Наконец объявилась свинья. Я к вам легкой походкой иду. Дождались вы меня, вот и я. Буду властвовать в новом году. Вот теперь будет всем хорошо. Мой подход весьма понятен и прост. Праздник жизни на землю пришел", — співає Ігор Бєляков.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Креативний директор вже не вперше записує подібний кліп-привітання. Кожного разу він презентує нове відео, в якому знімається в костюмі символу наступаючого року. У 2016 та 2017-му це були мавпа і півень, а минулого року — собака.

Нагадаємо, українцям розповіли, що найвигідніші новорічні пропозиції в магазинах можна знайти лише на алкоголь. Чому супермаркети все більше відмовляються від акцій та розпродажів?

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, українцям розповіли, як зміняться ціни на головний новорічний смаколик - мандарини до кінця грудня.

Раніше портал Знай.ua писав, що дієтологи склали список продуктів, якими не можна закушувати алкоголь. Скористайтесь цими порадами в новорічну ніч.