Не секрет, що алкоголь не впливає позитивно на організм людини. Хто вживає алкоголь лише по святах, інші ж кілька разів на тиждень. Однак шкоди організму може принести не тільки алкоголь, але і неправильна закуска.

Існують види алкоголю, особливо міцного, до якого підійдуть далеко не всі закуски. Хоча в цьому списку є кілька досить звичних для застілля продуктів.

Випічка

Тістечка і вороги є ворогами міцного алкоголю. Ними часто закушують самбуку або ром. Робити цього не варто.

В такому випадку організм в першу чергу починає розщеплювати жирні солодкі тортики, адже глюкоза для нього важливіше, а от за алкоголь організм візьметься потім. В результаті можна отруїться улюбленим напоєм і швидко сп'яніти через викид інсуліну в кров.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шоколад

популярна закуска до коньяку. У поєднанні з алкоголем шоколад шкодить підшлунковій залозі. В результаті може виникнути навіть панкреатит.

Гострі закуски

Гостра їжа, всупереч поширеній думці, лише підсилює дію алкоголю. Так що гостреньке може не тільки обпалити вам слизову, але й спровокує швидке сп'яніння.

Мариновані огірки

Солоні огірки підтримують водно-сольовий баланс в організмі, тоді як мариновані дають лише зайве навантаження на нирки і печінку.

Виноград, диня, кавун

Фрукти добре поєднуються з алкоголем до 30 градусів. З міцним алкоголем вживати їх не варто.

Диня і кавун з міцним алкоголем - справжня отрута для твого кишечника. Ці продукти починають бродити прямо в ньому під дією спиртного.

Нагадаємо, як рослинна дієта впливає на здоров'я та розвиток дитини. Безпечно веганство для маленьких дітей.

Як повідомляв Знай. ua, цими продуктами найкраще закушувати алкоголь. Фахівець розповіла, що правильно закушувати алкоголь.

Знай. ua писав, як вчені "прокачали" кефір ультразвуком, зробивши його ще корисніше. Як біологи покращили "кисломолочку".