У мережі з'явилися передсмертні фотографії, які зробив син знаменитого британського мільйонера Річарда Казінс з ілюмінатора літака, який зазнав аварії.

Пасажири літака потрапили в жахливу трагедію, яка сталася ще в кінці 2017 року. На борту перебували пілот на ім'я Гарет Морган і 5 пасажирів: 44-річний Річард Казінс, двоє його синів Вільям і Едвард (25 і 23 роки), 48-річна наречена Річарда Емма Боуден і її 11-річна дочка Хізер Боуден. В результаті краху літака в Австралії помер Казінс, вся його сім'я і пілот. Згідно з повідомленнями ЗМІ, літак впав у річку Хоксбері.

Річард Казінс був виконавчим директором відомої британської кейтерингової компанії Compass Group.

Фотографії потрапили в мережу тільки через рік після трагедії. Ні них зображений пейзаж – річка і гори Австралії. Вони були зроблені безпосередньо перед трагедією. На знімках видно, що літак знаходився під сильним нахилом. Він пролітав над Австралією і наближався до води.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знімки допомогли поліцейським встановити, що сталося. Виявляється, гідролітак прямував на популярний туристичний пляж Роуз-Бей. Він звернув з традиційного маршруту і впав у воду. Одна з версій слідчих говорить про те, що пілот міг втратити курс або відволіктися від польоту. Поліція також перевіряє інформацію про стан здоров'я Гарета.

Раніше "Знай.а" писав: літак упав на футбольне поле

А також: літак з росіянами на борту розбився в Конго

Як повідомлялося: після страшної авіакатастрофи пасажири 72 дні перебували в крижаному полоні