24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович вдягнула коротеньку обтягуючі сукню, яка повторює всі вигини на її тілі. Це вбрання жовтого кольору має відкрите декольте, а також оголює плечі. На голові моделі забавні червоні ріжки, як у оленів Санти, її волосся розпущене, а на обличчі стриманий макіяж. Альона дивиться в камеру, стоячи біля ялинки з бенгальським вогником в руці.

У підписі до фотографії Омович попросила прихильників порадити їй фільми: "Радьте мені Ваші улюблені новорічні фільми. Настрій максимально святковий вже. Сукня @my_ray_ua". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Києві. Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі.

"Ого, я аж офігела від фотки", "Ось у тебе все круто, крім губ. Як ніби вдарили по губах, а так все супер", "Чарівна четвірка", "Боже, у тебе колись рот закривається? Це ж хвороба", "Альона, як ви робите такі гарні фото? Аккаунт просто заворожує", "Шикарна! Ти так подписоту починала добре тут набирати, в чому проблема зараз? Фотки ж вогонь, а кількість підписників на місці", "Ти така нереальна красуня", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.