Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в темному вбранні з відкритим декольте, обшитому паєтками. Судячи з усього, Ліндсі не одягла бюстгальтер на свої величезні груди, а її вбрання тільки підкреслює розкішне декольте дівчини. Пелас сфотографувала себе сама, вона дивиться в камеру широко розкритими очима, з довгими віями. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Ліндсі Пелас коротко написала: "Як справи?". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"У тебе красиві очі", "Хотілося б, щоб ти була моїм єдиним подарунком на Різдво", "Я люблю тебе, крихітко", "О Боже, яка солодка", "Абсолютно приголомшлива", "Цим очам хотілося б, щоб вони дивилися на мене", "Королева декольте", "Красиві губи", "Ліндсі, ти прекрасна дівчина", "Я люблю тебе", "Мені подобається", "Красива прекрасна леді", "Страшенно гаряче тіло", "Ви демонструєте своє чудове тіло? Спасибі", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.