Американські вчені виявили записи минулого століття про перестрілку з прибульцами. Вони довгі роки були засекречені.

Експерти з США виявили рідкісні записи 1979 року. Вони були зроблені інженером-будівельником Філом Шнайдером. І в записах розкрито неймовірні подробиці таємних проектів.

Шнайдер розповідає, що він працював над секретними військовими проектами глибоко під землею в Дульсе штату Нью-Мексико. Він стверджує, що його змусили підписати офіційні секретні документи про нерозголошення отриманої інформації. З цієї причини він не міг розкрити громадськості жахливу правду.

У записах Шнайдер зазначив, що в 1979 році спецназ США виявив в пустелі Нью-Мексико прибульців. Сірі інопланетяни почали перестрілку зі спецназом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За запевненням Шнайдера, інопланетні гості користувалися плазмовим зброєю.

"Всього було вбито 60 військовослужбовців", - пише Шнайдер.

Відомо, що інженер-будівельник Шнайдер у 1996 році був знайдений задушеним у своїй квартирі.

Філ Шнайдер

Раніше повідомлялося, що сім'я з Фінляндії стверджує, що на них 30 вересня напали гуманоїди. Подружжя з міста Вихти разом з маленькою дочкою перебували вдома, коли до вікна підлетів дивний чорний об'єкт, який завис у повітрі. Через деякий час біля входу в будинок стояло кілька інопланетян.

Нагадаємо, у NASA визнають, що прибульці вже побували на Землі. Людям потрібно переглянути уявлення про прибульців.

Як повідомляв Знай. ua, щось страшне сховалося за деревами і блиснуло червоними очима, страхітливі кадри показали світу. Загадкова істота з червоними очима було знято на відео в лісі.

Знай. ua писав, чим закінчилася гонитва американських військових за НЛО. В 1952 році можливим інопланетним вторгненням всерйоз займалися американські військові.