Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує в яскравому спокусливій купальнику. Дівчина позує на балконі п'ятизіркового готелю в Дубаї, внизу видніється басейн та пляж, а трохи подалі високі пальми і хмарочоси. Дівчина з'явилася на фото в роздільному жовтому комплекті, який підкреслює її соковиті форми.

Хлоя стоїть спиною до камери, але повернула голову і дивиться в кадр. Її довге розпущене волосся спадає на спину, а на обличчі майже немає макіяжу. Модель поклала руку до губ і загадково посміхається в камеру. У підписі до фотографії Кхан написала: "У мене все ще є та усмішка, яку ти мені подарував". Геолокація до знімка свідчить про те, що зірка відпочиває в FIVE Palm Dubai Jumeirah, що в Арабських Еміратах.

Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Прекрасний понеділок", "Так гарно", "Така красуня", "Неймовірна краса", "Красива і гаряча попка, і красива спина", "У тебе таке гарне тіло, мені подобається твоя дупа", "Я люблю твої губи. Яку помаду ти використовуєш?", "Дуже красива, з Різдвом", "Я люблю тебе набагато більше, ніж ти думаєш. Ти суперкрасивая", "Дозволь мені сховати мою голову між твоїми соковитими булками. Ти справді богиня", - пмшуть у коментарях.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.