Крокодил затащив маленького хлопчика, який прав білизну в річці в Південно-Африканській Республіці (ПАР). Про це повідомляє інформаційний портал eNews Africa Channel.

Інцидент стався в суботу, 22 грудня недалеко від міста Тхохояндоу в провінції Лімпопо. Поліція повідомляє, що востаннє хлопчика бачили біля річки.

Дитина, як правило, прав білизну разом з друзями біля загати. Саме там, як знають місцеві жителі, які найчастіше відбуваються напади крокодилів. Один з хижаків несподівано вистрибнув з води і напав на дитину.

Місцева поліція дізналася про страшний інцидент лише на наступний день і вирушила на пошуки. Рятувальну операцію в той день відмінили із-за того, що стало дуже темно, відновили на ранок. На даний момент тіло дитини ще не виявили.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Правоохоронних органів порадили батькам уважно стежити за дітьми і не пускати їх на річку, так як за останні тижні було зафіксовано зростання частоти атак крокодилів.

Раніше повідомлялося, що в одній з провінцій Філіппін зловили величезного гребенистого крокодила довжиною 4,75 метра і вагою 400-500 кілограмів. Особливий жах вселяє його величезна паща, всіяна великими і гострими зубами. Всього налічується 64-68 зубів. Ця рептилія, як припускають, вбила місцевого рибка.

Саме гребнистые крокодили наводять жах на місцеве населення невеликих сіл, розташованих неподалік від водойм.

28 листопада в середу місцеві жителі виявили понівечені останки 35-річного рибака. У нього відсутні права рука і ліва нога, а права стопа була зламана.

Нагадаємо, зловили гігантського монстра-вбивцю, всполошившего ціле місто. Знімки вражають. Самці цього виду досягають семи метрів в довжину.

Як повідомляв Знай. ua, привіт з Юрського періоду: найдавніші істоти, що живуть досі на Землі. Серед нас все ще вільно існують види, вік яких перевищує сотні мільйонів років.

Знай. ua писав, що гігантський "прадід" тиранозавра відкрив археологам головну таємницю м'ясоїдних. Палеонтологи знайшли в Італії останки дуже давнього хижого динозавра.