Відмінна новина для всіх фанатів "Чорного дзеркала"! Ну, і для тих, хто досі вважає, що це серіал "про свиню", теж. Кінокомпанія Netflix випустила фільм за мотивами цього серіалу під назвою "Чорне дзеркало: Бармаглот". Головні ролі дісталися таким акторам як Фінн Уайтхед, Уілл Поултер і Азім Чаудхрі. Трейлер кінокартини з'явився в мережі, обрадувавши тих, хто вже чув про вихід повнометражки і чекав її з нетерпінням.

Видання Indiewire пише, що картина очікується інтерактивна, тобто, глядач сам вибирає сюжетні повороти і фінал повнометражного "Чорного Дзеркала".

Тривалість картини - 90 хвилин, але для можливості вибору у цілому для проекту було відзнято більше п'яти годин матеріалу (312 хвилин).

"Бармаглота" поставив Девід Слейд, який до цього вже працював з "Чорним дзеркалом".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Хоча фільм і є частиною серіалу "Чорне дзеркало", його сюжет ніяк не буде пов'язане з п'ятим сезоном, який з'явиться в 2019 році.

Картина розповість про молодого програміста, який створив відеогру на основі фентезі-роману. Поступово грань між реальністю і вигадкою починає стиратися, що призводить до плачевного результату.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", українців можуть залишити без улюбленого кінотеатру, який пропрацював 66 років.

У столиці можуть закрити популярний культурний центр "Кинотеатр "Киев".

Зазначається, що установа не продовжила договір оренди, який закінчується на початку 2019 року. Тепер робота кінотеатру, який функціонує з 1952 року, - під питанням. Про це у Facebook повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко.

Нагадаємо, раніше трейлер фільму "Аквамен" став хітом в мережі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" кінокомпанія показала захоплюючий тизер "Аквамена".

"Знай.uа" писав, що Ембер Херд прийшла на прем'єру фільму "Аквамен" без білизни.

Крім того, нагадаємо про кращих мемах 26 листопада. Це злий покемон і ефект доміно. Клікайте, якщо пропустили який-небудь з цих мемів або хочете залишатися в курсі свіжих інтернет-смішинок.

Також нагадаємо: Санта без хребта і криваві олені. Вийшов новий трейлер легендарного "Хижака". Святковий ужастик скоро буде в прокаті.

Кіностудія 20th Century FOX ефектно привітала глядачів з Різдвяними святами. Кіношники поєднали приємне з корисним, випустивши мультфільм-спецвипуск до франшизі "Хижак".