Зірка популярного різдвяного фільму "Сам удома" Маколей Калкін оголосив, що змінить своє ім'я.

Таку обіцянку він дав щанувальникам після того, як провів на своєму сайт відповідне онлайн-голосування. 38-річний актор не перейменується на "Кевін Маккалістер", як можна було би подумати, пише Entertainment Weekly.

"...Моє нове друге ім'я обрано. Ви проголосували, і переможець очевидний. У 2019-му моє нове офіційне ім'я буде Маколей Маколей Калкін Калкін", - написав актор.

Про зімну свого другого імені Калкін повідомив своїм шанувальникам минулого місяця. За його словами, те, що нині вказано в його паспорті - Маколей Карсон Калкін - настільки "тупо", що він його постійно забуває.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також користувачі соцмережі Маколеєві запропонували купу варіантів, але "Маколей Калкін" набрав найбільше голосів, понад 60 тисяч.

Нагадаємо, Маколей був настільки близький з Джексоном, що навіть став хрещеним батьком його дочки Періс. Він до цих пір підтримує тісний зв'язок з нею. Актор зазначив, що Джексон був як дитина, і тому так добре контактував з дітьми.

Раніше Знай.ua писав, що головний герой всесвітньо відомого різдвяного фільму "Один вдома" 38-річний Маколей Калкін перезнявся для реклами Google.

Компанія створила ремейк на фільм, щоб рекламувати свій сервіс Assistant. У відео використали відомі сцени з фільму "Один вдома".

Також Знай.ua писав про те, як вибрати ялинку на Новий рік.