24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович вдягнула коротеньку золотисту сукню, під яку забула надіти бюстгальтер. Її силіконові груди так і норовлять вистрибнути з декольте. Волосся киянки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. Цією публікацією Альона рекламує і розхвалює парфуми.

"Новорічна пропозиція від магазину парфумів. Чекайте сторіс і перейдіть за посиланням в інтернет-магазин parfumcity.com.ua. Купуйте репліки голландських і французьких виробників усього за 349 грн. До нового року діє акція: при покупці трьох ароматів – три йдуть в подарунок, чотирьох - чотири і т. д. Доставка безкоштовна. Оплата при отриманні, можна спочатку протестувати – потім оплатити. Це прекрасний подарунок близьким людям до Нового Року", - написала Омович у підписі до фотографії.

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. "В сукні просто шикарна", "Трохи попливла", "Тю, подумав, що в руці бритва", "Красива", "Загорніть мені 4 флакони для коханок", "Краще мати один, але оригінал", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян почала рекламувати секс-шопи, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.