24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі на мальдівському пляжі. Для фотосесії Альона Омович вирішила роздягнутися, вона стоїть в спокусливій позі і не дивиться в камеру. Волосся дівчини розпущене, а на обличчі не видно макіяжу – тільки загар. Альона задерла голову назад і поклала руку на обличчя, як би прикриваючись від сонця.

У коментарях до фотографії розгорілася справжня дискусія, предметом якої став купальник на тілі Омович. Шанувальники розділилися на два табори: одні вважають, що дівчина гола і намалювала блискучий купальник у фоторедакторі, а інші впевнені, що купальник на ній все-таки є, але вона його гарненько підредагувала. Як би там не було, фолловери зійшлися в тому, що дівчина перестаралася з фотошопом.

"Це поверх червоного купальника зроблено?", "Ідеальна", "Це фотошоп чи реально купальник? Просто виглядає як накладний", "А нафіга це потрібно?", "Класна", "Сексуальна дівчинка моя", "Не соромно було перед рибами?", "Ти на фото гола?", "Ну це ж реально купальник", "Хейтери скажуть, що це фотошоп", "Татухи накладні теж?", "Це додавання ефекту з допомогою програми snapseed", "Яка красуня літня", - пишуть в коментарях до фото Альони Омович.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.