Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в кораловому комплекті білизни, яка підкреслює струнку фігуру і ледь утримує величезний бюст моделі. На голові Ліндсі забавна червона шапка Санта Клауса, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобається доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

"Пристойна жінка, мені подобається", "Ви дуже приваблива жінка", "Я знаю, що я хочу на Різдво", "Ви неймовірно красива", "Абсолютно приголомшлива", "Уявляєш, побачити її в спортзалі? Ти був би занадто наляканий, щоб поговорити з нею", "Чудово, люблю тебе", "Найкрасивіший Санта в світі", "Ти красива, у тебе ідеальне тіло", "Чудове казкове і дуже красиве тіло", "Сонце встає, щоб освітити вашу неживу красу", "Чудова Ліндсі додає привабливості свого репертуару", "Я тепер знову вірю в Санту", "Сподіваюся, у вас було відмінне Різдво і щасливого Нового року", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.