24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович вдягнула укорочені чорні джинси зі стразами і шкіряний топ, який оголює живіт і підкреслює величезні силіконові груди моделі. На голові в Альони чорна кепочка з козирком, її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

На одній з фотографій Альона Омович стоїть у спокусливій позі біля вікна і тримає в руці журнал, вона не дивиться в камеру. На другому фото модель сфотографована у повний зріст біля відкритого засніженого балкона. Вона широко розставила ноги і задерла догори руки. У підписі до фотографії Омович написала: "Я в захваті від цих джинс зі стразами. В магазині @mone_boutique_ є ще блакитні. Яке фото вам подобається більше? 1 чи 2?".

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. "Класна! Моднячая, худюща!", "Чудова", "Ідеальна", "Крута", "Яка у вас вага? Супер фігура", "А ви типу красива? Люди ви хворі чи що?", "Я в захваті від тебе", "Прекрасна", "Це жах", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян почала рекламувати секс-шопи, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.