Якось мати вирішила порадувати свою дитину і купила їй смачну шоколадку, Toblerone, яку він ще жодного разу не куштував. Вона і не підозрювала, чим закінчиться ця покупка.

Можна жити спокійно довгі роки і навіть не підозрювати, що прямо у вас на очах розгортаються страшні речі. Так, дещо важливе дізналася користувачка твіттера на ім'я Стефані.

Вона поділилася в своєму профілі дивною історією, яка сталася з нею днями: її син отримав у подарунок Toblerone і задав питання, на який у неї не було відповіді.

Користувачка твіттера опублікувала у себе знімок шоколаду Toblerone, на якому зображений маленький секрет фірми.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як стверджує жінка, підштовхнув її до цього маленький син, який відразу запримітив особливість, але от сама дівчина і користувачі мережі кажуть, що не знають, як далі бути з нею і розуміти, що ти сам себе обманював все це час.

"Мій син сьогодні вперше спробував Toblerone і запитав мене: "А для чого тут ведмідь?" Я запитала його: "Який ведмідь?" Я стільки прожила і тільки зараз дізналася, що на лого Toblerone є ведмідь".

Якщо ви раптом досі не змогли знайти ведмедя, то пропонуємо вам подивитися на цей знімок.

Як пояснила Стефані, шоколад Toblerone родом з міста Берн, Швейцарія, в якому його і виробляють. Більш того, це відсилання до гербу міста.

Варто відзначити, що ця знахідка просто підірвала мозок людям, мало хто бачив цей таємний знак фірми.

"Я ніколи його не бачила!!! Твій син просто геній!"; "Мені 71 рік, вже 50 разів я відсвяткував Різдво разом з Toblerone і після всього цього НАРЕШТІ знайшов ведмедя!"; "Твій син просто геній!"; "Господь милостивий, я ніколи не помічав його раніше, хоча я їв його десятиліттями…".

Нагадаємо, Ракель Д’Апіс — стенд-ап комік і мама 10-місячного малюка, вирішила написати лист Санта Клаусу від імені своєї дитини. Вийшло просто сміховинно і правдиво. Багато батьків, які прочитали цей лист, впізнали в ньому своїх дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайний спосіб заробити придумав 12-річний хлопчик на ім'я Нес, проживає в провінції Пхангнга Таїланду. Він став зіркою соцесетей і прославився в країнах Азії завдяки тому, що переодягається в дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний Томас Мур помітив, як його мама дивиться публікацію на Facebook про хвору на рак лису дівчинку. Це вразило хлопчика. Тоді в його голові з'явилася цікава задумка.