Ритуал для залучення удачі варто проводити вдома. Для цього вам знадобиться 12 лаврових листочків, червона нитка і мандаринове масло.

Спочатку візьміть три лаврових листки, які заздалегідь потрібно просочити мандариновим маслом. Один зберігайте там, де у вас стоять гроші в хаті, другий у своєму гаманці, а третій – на роботі.

Наступні 4 лаврових листа покладіть під килимом біля входу в будинок у формі хреста. Вони принесуть в будинок багатство і успіх.

Окремо червоною ниткою зв'яжіть 5 лаврових листків і промовте: "Листя лавра, вирощене під сильними променями сонця, принесіть удачу і щастя в мій будинок" і покладіть листя над вхідними дверима.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що прикрашати ялинку теж можна з користю. Зберіться всією сім'ї і нехай кожен складе список бажань. Виберіть одне, яке приверне в будинок достаток і щастя.

Кожен із членів сім'ї має, надягаючи іграшку, промовляти в голову своє бажання і уявляти, що воно вже виконане. Коли залишиться тільки одягнути зірку на верхівку, всі разом вимовте вголос головне бажання.

Перед запалюванням гірлянди потрібно всім разом сказати "Вогники загоряються — бажання виконуються!" і повтроить цю формулу 26 разів.

Нагадаємо, 3 найефективніших любовних ритуалу на Новий рік 2019: для самотніх, закоханих і заміжніх. Ці ритуали допоможуть вам знайти любов в новому році.

Як повідомляв Знай. ua, новорічні прикмети: найцікавіші повір'я та заборони свята. Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях.

Знай. ua писав про грошові ритуали: як залучити богиню фінансів в свій будинок. Ритуали для залучення багатства в 2019 році.