Уфологи вже кілька місяців живуть у напрузі і передрікають неминучий кінець світу 1 січня. Прихильники теорії знаходять підтвердження своєї точки зору по всьому світу.

Апокаліпсис став однією з найбільш обговорюваних тем для обговорення в мережі. Це не перша дата кінця світу, яку призначають фахівці, кілька разів їх пророцтво вже не збувалося. Однак на цей раз, за твердженнями уфологів, все відбудеться насправді.

Так днями таємнича "зірка Смерті" Нібіру була помічена над островом Сулавесі в Індонезії. Її вдалося навіть зняти на відео.

На кадрах видно, як вогняна палаюча Планета Х налякала жителів острова Сулавесі, потім зависла в небі, а з неї виходив вогненний стовп. Прихильники теорії переконані, що ця поява не пройшло безслідно для жителів Землі і саме воно провокує аварії по всьому світу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що таємнича червона спалах прикрасила небо в ніч з 22 на 23 грудня. Прихильники різних конспірологічних теорій одразу ж припустили, що це могла бути реальна смерть загадкової планети Нібіру.

Так, за однією з теорій, орбіта таємничої планети перетинає Сонячну систему кожні 3600 років. У цей момент на Землі відбуваються катаклізми. За словами уфологів, зустріч Нібіру з Землею планувалася вже зовсім скоро. Однак, Армагеддон відкладається із-за вибуху горезвісної планети.

Нагадаємо, смертоносна Нібіру зіткнулася з Ураном: зміни у всесвіті невідворотні. Вчений з Даремського університету, що у Великобританії Джейкоб Кегеррей розповів про справжню катастрофу в Сонячній системі.

Як повідомляв Знай. ua, бурі небувалої сили погрожують українцям: експерти б'ють на сполох і радять, як вберегтися. Вчені уточнили прогноз по метеоударам в січні.

Знай. ua писав, що NASA ліквідувало Нібіру: апокаліпсис відкладається, але ненадовго. Уфологи підозрюють, що Нібіру вибухнула не просто так.