Таємничий червоний спалах прикрасив небо в ніч з 22 на 23 грудня. Прихильники різних конспірологічних теорій одразу ж припустили, що це могла бути реальна смерть загадкової планети Нібіру.

Про це стало відомо завдяки повідомленням користувачів мережі, пише портал "Політека".

Так, за однією з теорій, орбіта таємничої планети перетинає Сонячну систему кожні 3600 років. У цей момент на Землі відбуваються катаклізми. За словами уфологів, зустріч Нібіру з Землею планувалася вже зовсім скоро. Однак, Армагеддон відкладається через вибух горезвісної планети.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Уфологи підозрюють, що Нібіру вибухнула не просто так – за цим стоїть НАСА. Саме знищення планети було справжньою метою програми Mars InSight, впевнені конспірологи.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що не так давно вчені двох провідних університетів світу: Цюріхського в Швейцарії і Кембриджського у Великобританії відкрили новий різновид планет класу суперземля. За словами дослідників, вони розташовані до своїх батьківських зірок ближче, ніж Земля до Сонця, і багаті кальцієм та алюмінієм. Про це повідомляє видання Science Alert.

Також наголошується, що такі суперземлі по масі можуть перевищувати Землю в десять разів, проте значно поступатися газовим гігантам. Вони складаються з кам'яних і металевих порід, але також можуть мати товсту газову оболонку з водню і гелію і представляти собою міні-Нептун.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що не так давно на знімках Марса виявили невідомий таємничий об'єкт, який аж надто схожий на піраміди на Землі. Тільки цей має три грані. Про це розповів світові відомий вчений Скотт Уорінг. Вчений повідомив про свою знахідку на офіційному сайті.

Так, уфолог Уорінг стверджує, що 19 грудня йому вдалося знайти на фотографії Марса піраміду, одна сторона піраміди гладка. Що стосується інших сторін, то, за словами вченого, вони були сильно зруйновані через зовнішні фактори. Також Уорінг заявляє, що поруч з цією пірамідою знаходяться і інші невідомі об'єкти.

Нагадаємо, незвичайний астероїд пролетів повз Землю: такого ви ще не бачили, фото.

Як повідомляв Знай.uа зонд знайшов ознаки життя на Марсі: такого нам не показував навіть Голлівуд.

Знай.uа писав, Virgin Galactic перетнув кордон космосу, Річард Бренсон розридався: відео.