Дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.

Так 26-річна австралійка Кейсі Данстан вирішила, що після пологів потрібно приходити у форму, їй дуже не подобалося власне тіло, вона фактично впала в депресію. Тому почала приймати таблетки для схуднення. В цілому вона витратила на них 94 000 фунтів стерлінгів (близько 324 тисяч гривень). Про це повідомляє Daily Mail.

Незабаром виявилося, що дорогі таблетки не тільки допомагають схуднути, але і викликають звикання. Жінка не помітила, як вже пила їх не за інструкцією, не 12, а відразу по 200 штук в день. Їй доводилося витрачати на ці добавки за 300 фунтів на добу (близько 10 тисяч гривень). через горе-таблетки вага Кейсі зменшувався буквально на кілограм кожен день.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Були такі періоди, коли Кейсі не їла абсолютно нічого, крім пігулок. Прийти до тями їй допомогло усвідомлення того, що син може залишитися сиротою, якщо вона не зупиниться.

Так що вона добровільно пішла в клініку, щоб фахівці допомогли їй впоратися з її хворобою. А рятувати її треба було терміново — до пологів Кейсі важила 80 кг, а після — 27 кг.

Весь цей період підтримувала мама.

Коли їй вистачало за день з'їсти квадратик гіркого шоколаду і два кружальця банана.

"Зазвичай на сніданок було близько трьох ложок йогурту, чотири мигдалю і ще кілька ложок йогурту, якщо я не могла виносити голод під час обіду. Вночі в мене був один квадрат темного шоколаду і, якщо я дійсно була голодна, два круглих шматочки розім'ятого банана".

Зараз Кейсі навіть соромно розповідати про періоди хвороби:

"Я не могла йти далеко від будинку, у мене була нудота, мігрень і зовсім не було сил. Я чула, як люди називають мене наркоманкою і ображали. Я ніколи не відчувала себе такою самотньою і жалюгідною за все своє життя".

Але зараз вона важить 64 кілограми, і не переживає через те, що "недостатньо струнка". У неї є син, заради якого вона живе.

"З тих пір як я додала у вазі, син називає мене "м'якенькою", і я весь день обіймаюся. Натан був люблячим, дивовижним маленьким хлопчиком на протязі всього його маленького життя. Я вдячна за те, що все ще жива і можу бути поруч з моїм сином. Я з нетерпінням чекаю світлого майбутнього".

Нагадаємо, 28-річна Лексі Рід схудла на 140 кілограмів, через різку втрату ваги набула кілограми обвислої шкіри.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина перекроїла тіло через цькування у шкільні роки, результат справді шокує.

Також "Знай.uа" писав, 33-річна вихователька, вагою 176 кілограм, серйозно злякалася смерті.