Зелений манікюр завоював велику популярність в 2018 році і дотепер не втрачає актуальності. Безліч симпатичних зелених відтінків гель-лаків з'явилося в колекціях відомих брендів: смарагдовий, трав'яний, хакі, жовтувато-зелений і це далеко не весь перелік, який нам пропонують виробники шеллаков.

Якщо врахувати таку багату колірну палітру, то можна придумати зелений дизайн нігтів не тільки на літо і весну, але і на сезон осінь-зима. В залежності від комбінації квітів можна оформити нігтики для будь-якого випадку, наприклад темно-зелений манікюр з сірим на осінь і червоно-зелений новорічний манікюр в американському стилі. Велика колекція фото допоможе зорієнтуватися в модних тенденціях 2019 і почерпнути свіжі ідеї зеленого манікюру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що впро час відвідування салонів краси, ви, як клієнт маєте повне право перевірити медичні книжки майстрів, а також стерильність інструментів. Краще обезопасити себе і перевірити все до процедури, ніж потім довго і болісно лікуватися.

Гепатит С – страшний діагноз. І від нього, на жаль, не застрахований ніхто.

Нагадаємо, 5 неймовірних образів, коли вам "нічого надіти".

Раніше Знай.uа повідомляв, креативний блогер показала як змінювалися стандарти жіночої краси в різні епохи.

Знай.uа писав, назвали головні тренди в манікюрі в новому році.