Незвичайною знахідкою у своєму твіттері поділився житель Мексики. Мексиканський фотограф, зареєстрований в соцмережах під ніком Rada SC, зі своїм знайомим обстежив околиці міста Аламос.

Вчора вивчав передмістя Аламоса штат Сонора… Те, що спершу здалося сплячою в нірці твариною, виявилося дещо більш ніж дивовижним!

Під час прогулянки друзі виявили цікаву нірку з якої стирчав бочок якогось пухнастого звірка. Цікаві молоді люди вирішили підійти ближче і дізнатися, що за істота там ховається. Хлопці подумали, що в печері спить якийсь невеликий звір і вирішили його розбудити.

Далі все сталося як у фільмі жахів. Звірятко перетворився на тисячу маленьких павучків з довгими лапками. І це не кошмарний сон, це моторошні мексиканські будні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Своє знайомство зі звіром дослідники знімали на камеру, і на відео чути, як один з них вимовив:

"Я не знаю, що це таке, але воно дуже волохате! Це спляча тварина?".

Слабкодухим не дивитися!

Remote file

Як виявилося, фотограф виявив гніздо восьмилапых, яких називають павуки-довгоніжки. Їх лапки такі довгі, що здалеку схожі на шерсть, і сімейне гніздечко павуків легко сплутати з яким-небудь пухнастиком.

Варто відзначити, що для людини вони не зовсім безпечні: павуки не отруйні і харчуються дрібними комахами, повідомляє сайт про тварин zooeco.com. Однак, для арахнофобів це справжній кошмар.

Відео за кілька днів подивилися близько півтора мільйонів користувачів твіттера.

Користувачі мережі, звичайно, жахнулися такої кількості павучків, але й потурбувалися — не постраждали вони після знайомства з людьми. Фотограф запевнив, що паучата в порядку і знову сховалися в нірку.

Кадри з тисячами павучків-довгоніжок змусили понервувати користувачів мережі.

"В мене сталося сім інфарктів, поки я дивився це відео"; "Рон Візлі помер би зі страху".

Нагадаємо, два арахнофоба спробували позбутися від своєї страшної проблеми. Поки дружина думала, як же їй знищити монстра чоловік знімав все на відео і лише зрідка хіхікав.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дівчина на протязі довгого часу була веганом. Після укусу павука вона зрозуміла, що не виживе без м'яса. З її тілом сталося щось неймовірне.

Також "Знай.uа" писав, фотографії одного з найбільш неймовірних і незвичайних павуків з коли-небудь знайдених у природі з'явилися на просторах мережі. Арханолог Андреас Кей знайшов істоту, яка більше нагадує персонажа фільму жахів.