Статична напруга волосся – одна з головних проблем, яка проявляється особливо з приходом зими і дратує все жіноче населення планети.

Більшість стикалися із жахливою ситуацією, коли приходиш на роботу, зняв шапку або, дивишся в дзеркало, – а там замість ранкової укладки – волосся, що стирчать у різні сторони, які утворюють навколо голови божевільний німб — це одна з найпоширеніших проблем з волоссям у холодну пору року. Повідомляє Clutch.

Волосся електризуються з двох причин:

  • По-перше, від контрасту температур, коли вулиця змінюється нагрітим приміщенням і навпаки.
  • По - друге, від різного рівня вологості: на вулиці сиро, а в приміщенні повітря пересушене через опалення.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Ми знаємо, як впоратися з цією проблемою, тому на сьогодні розповімо, як про неї позбавитися раз і назавжди!

Щоб впоратися з проблемою, потрібні потужні живильні засоби: бальзами, кондиціонери, двофазні спреї, масла, і маски. Для того, щоб легше було вибрати засіб виробники малюють на упаковці сніжинку, якщо її немає – читай склад.

Найвірніший спосіб – маска. Підійдуть всі, у яких є масла – арганова, оливкова, маракуйя, жожоба. Важливо: звичайні масла для кінчиків не вирішують глобальної проблеми сухості і электризованных пасм.

Щоб ущільнити волосся і створити природний захист, потрібні кошти з силиконами. Вони обволікають кожен волосок і створюють для нього свого роду захисний футляр. Таким чином, волосся стають щільними і більш стійкими до холоду.

Для того щоб змити силікон знадобиться будь-який шампунь. Адже силікон – це не продукт нафтопереробки, як помилково думають багато хто, а кремнієва органіка, як пісок, скло, тільки з синтетичними добавками.

Нагадаємо, фахівці назвали 11 корисних властивостей желатину, які швидко поліпшать ваше здоров'я. Желатин являє собою напівтверду безбарвну речовину, яку одержують з колагену сполучної тканини тварин шляхом кип'ятіння у воді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кожна людина, яка страждає від розації, знає, що їх шкіра вимагає уважного догляду.

Також "Знай.uа" писав, косметологи розвінчали головні міфи про догляд за собою.