З настанням холодів, багато хто відзначає, що на гребінці залишається більше волосся. Причиною їх втрати вважається перепад температури, при якій відбувається спазм судин. Це погіршує кровообіг і призводить до погіршення живлення волосяних цибулин.

Також зібрані в "вузлики" і "хвости" волосся, а також в інші тугі зачіски, порушують кровообіг. А ще причиною випадання волосся називають дефіцит свіжих овочів і фруктів в раціоні харчування.

Крім консультації у трихолога, який може зв'язати проблему зі збоями в гормональній системі або порушеннями функції щетовидной залози, можна спробувати позбутися від цієї проблеми з допомогою виписаних фахівцем ліків, або самостійно, вдавшись до народних засобів.

Маска з пилку

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Необхідно 200 г квіткового пилку, залити 100 мл води і дати набрякнути. Після цього додати 1 жовток і перемішати все в единородную масу. Отриманий засіб нанести на вимите вологе волосся і втирати в шкіру голови не менш ніж 15 хвилин. Потім змити все теплою водою.

Цю маску можна застосовувати після кожного миття голови. Вона зробить волосся шовковистим і позбавить вас від їх випадання. Маска ідеально підходить при лупи і сухій шкірі голови.

Маска з перцю

Позбавитися від проблеми поганого кровообігу можна з допомогою червоного стручкового перцю. Необхідно 10 г перцю залити 100 г спирту. Через тиждень отриману рідину процідити і додати в неї 1 л води. Настоянку слід втирати в основу волосся як можна частіше. Вона покращує кровопостачання шкіри голови.

Слід зазначити, що дана маска не підходить для сухої шкіри голови. Для сухої шкіри підійде гліцеринова маска. Зробити її просто: 2 яєчних жовтка, 10 крапель гліцерину, 30 крапель лимонного соку і 3 ст. л. відвару ромашки. Дану маску, а вона підходить усім, слід нанести на корені волосся і через годину змити теплою водою.

Мінус розмір за вихідні: медики розкрили головну фішку

Як раніше повідомляв "Знай.uа", психологи запропонували лікувати депресію по інтернету

Також "Знай.uа" писав про те, що нестача одного вітаміну в дитинстві призводить до психічних розладів