Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу "Х-фактор" і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками і жаркими відео.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала відверте фото, на якому позує в яскравому спокусливому образі, катаючись на квадроциклі. Дівчина сидить за кермом величезного залізного коня, на якому катається десь у пустелі Об'єднаних Арабських Еміратів. Для спекотної прогулянки на квадроциклі Хлоя Кхан вибрала досить сексуальне вбрання. На ній червоні трусики бікіні і така ж блузка з вузликом на грудях, які ледь не вивалюються з одежинки.

Модель з'явилася на фото, спокусливо осідлавши транспортний засіб. На її ногах масивні червоні туфлі на величезних шпильках, волосся розвівається, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фотографії Хлоя Кхан написала: "Я вважаю, що життя – це приз. Але жити не означає, що ти живий. Bts з @az__studios сьогодні". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в еміраті Шарджа в ОАЕ. Шанувальники пишногрудої моделі не залишилися байдужими до її нової публікації і почали активно обговорювати це фото. Багатьом вона сподобалася, і вони засипають Хлою компліментами в коментарях. Але є і ті, хто не в захваті від її силіконової краси.

"Виглядає приголомшливо", "Ти виглядаєш так гарно", "Занадто добре для 4 коліс", "Ви дуже гаряча і сексуальна", "Абсолютно приголомшлива, дуже красива, чудова і абсолютно сексуальна богиня любові", "Я хочу гуляти з тобою кожен день", "Гарненька і гаряча", "Виглядає дуже сексуально", "Хотів би я покататися з тобою", "Дуже красиві підбори", "Сексуальна фігура", "Ти така гарна. Сексуальне та гаряче тіло, красиві підбори і цицьки", - пишуть в коментарях до фото Кхан.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.