Денні Вега – 29-річний комік з США. Він зняв сатиричний відеоролик про своє рідне місто Каса-Гранде, яке розташоване в штаті Арізона. У відеозапису чоловік висміює гідності, популярні місця та місцеві будівлі міста.

Він демонструє їх на тлі руїн і магазинів, які давно закрилися.

Комік описує все це неймовірно смішно:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Каса-Гранде надає унікальні можливості. Наприклад, у вас є можливість навчатися в коледжі, розташованому навпроти занедбаного торгового центру. Тут ви неодмінно втілити всі свої мрії в життя".

"Каса-Гранде – це моє рідне місто. У перекладі з іспанської це означає жертва житлового кризи".

"Раніше в Каса-Гранде працювали магазини Best Buy і Target. Але місцеві жителі шанують традиції. Тому, як веліла Біблія, купуйте все необхідне виключно у Walmart".

"На дорогах Каса-Гранде діє швидкісне обмеження 35 (ні, не кілометрів на годину) куль. У секунду! Подивіться на дірявий дорожній знак".

В одному з епізодів Денні під'їжджає до віконця фастфуду, який вже давно не працює. Він каже: "Привіт! Мені, будь ласка, непереборне відчуття провалу. Ні, маленьку порцію".

Про відеозапис, створений коміком, розповіли місцеві ЗМІ. А завдяки брата Денні ролик про Каса-Гранде став неймовірно популярним у соціальній мережі Reddit. Користувачі навіть запустили флешмоб, учасники якого діляться своїми цікавими історіями про невеликих американських містах.

Раніше портал "Знай.uа" писав про 8-річну дівчинку, яка приступає до зйомок свого першого фільму. Вона збирається стати наймолодшим режисером всіх часів

Читайте також: фотограф виявив жахливе павукове гніздо, яке виглядає як пухнастий звір

Як повідомлялося, у мережі набирає популярності новий флешмоб для родичів, якому дали назву "Чотири покоління під одним дахом"