Аспірин – це ефективний лікарський засіб при високій температурі або головного болю. Однак ця популярна таблетка може бути і дуже корисною в побуті. Причому в абсолютно різних областях, переконайтеся самі.

Скраб для губ

Необхідно змішати аспірин, коричневий цукор, мед, оливкова олія і вітамін Е. Він допоможе повернути блиск і красу губ.

Пілінг для обличчя

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Хімічний пілінг допомагає омолодити обличчя, а зробити шкіру свіжою і гладкою. Його краще довірити професіоналам, однак щадний аналог ви можете виготовити і самостійно в домашніх умовах. Для цього потрібно змішати аспірин з лимонним соком і харчовою содою.

Антивікова маска

Аспірин є відмінним засобом для злущення шкіри. Потрібно лише трохи потовкти таблеток і змішати їх з теплою водою або яблучним оцтом. Цю маску рекомендується робити кілька разів на тиждень, вона допоможе розгладити зморшки і позбавити шкіру від запалень.

Лікування тріщин на п'ятах

Аспірин необхідно змішати з лимонним соком і водою, потім нанести суміш на п'яти і залишити на 10 хвилин, після чого змити і пройтися пемзою по проблемних місцях.

Тонік для обличчя

Саліцилова кислота, що міститься в аспірин, відмінно видаляє надлишки шкірного жиру, очищає пори. Змішайте яблучний оцет з аспірином, і ви отримаєте чудовий тонік для обличчя. Перед застосуванням переконайтеся, що суміш не викличе у вас алергію

Продовження життя кольорів

Зрізані квіти простоять свіжими довше, якщо додати до їх воду таблетку аспірину.

Засіб після гоління

Хороша альтернатива дорогим засобів після гоління - суміш аспірину з медичним спиртом або гамамелісом.

Відновлення волосся

Особливо цей рецепт допоможе тим, хто часто буває в басейні і знає, як хлорка знебарвлює фарбоване волосся. Для відновлення волосся розчиніть в теплій воді 6-8 таблеток аспірину і промийте цією сумішшю волосся, а через 10-15 хвилин сполосніть їх чистою водою.

Нагадаємо, дослідники знайшли ліки від склерозу, відповідь була під самим носом. Дослідження на мишах показали, що навіть невелика доза аспірину зменшує симптоми розсіяну склерозу.

Як повідомляв Знай. ua, хто вам друг, а хто ворог похмілля: як врятуватися від жахливого стану. Докладна інструкція, як позбавитися від похмілля.

Знай. ua писав, що звичайний аспірин врятує людство від невиліковної хвороби. Розсіяний склероз – аутоімунне захворювання, при якому Т-клітини імунної системи починають знищувати захисну мієлінову оболонку нервів.