Чоловік вирішив погуляти зі своїм золотим ретривером в парку, вони чудово проводили час, але коли прийшов час йти у цього хитрого пса прокинулися справжні акторські здібності.

Чотирилапий хитрюга прикинувся найвтомленішим і найнещаснішим псом у світі. Він лежав на землі і відмовлявся зрушитися з місця, у той час як його господар старався з усіх сил, щоб змусити вихованця зрушити попу. Але вже через деякий час собака вирішила. Час настав! Поїхали!

Кумедне відео зняли відвідувачі парку і це було найкумедніше видовище. За кадром чути, як сміх спостерігають не вщухає.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Здавалося, що собаку ніщо в світі не зможе змусити покинути парк. Багато користувачів мережі порахували, що вихованець дуже ледачий і просто не хоче залишати ідеальну зелену галявину.

Більшість побачили в цьому песику себе.

"Це нагадує мені про мою щоденну боротьбу, щоб встати з ліжка вранці"; "Я знаю, як він себе почуває. Я роблю те ж саме, коли моя дружина хоче піти в торговий центр".

Також користувачі відзначили, що господар був надзвичайно добрим зі своїм вихованцем і навіть не намагався його лаяти.

"Господар був дуже добрий з ним, як мило це було"; "Який великий чоловік, пес для нього, як пухнаста дитина! Стільки терпіння"; "Яка чудова собака - і дуже терплячий власник", - відзначають в мережі.

Також у користувачів з'явилося декілька версій чому ретривер так себе вів.

По-перше, він так сильно любить парк, що відмовляється йти. І ми не можемо звинувачувати його. Хто не любить парки? Адже ви можете грати з іншими, зустрічати нових друзів, бігати й насолоджуватися свіжим повітрям. Для цього маленького песика цей парк - мрія, в якій він може грати весь день.

Інша теорія полягає в тому, що він втомився грати і бігати парком, що йому потрібно зробити перерву. Весь цей біг вимагає невеличкого відпочинку.

Але в будь-якому випадку, він чарівний! І все, що може зробити власник, це терпляче чекати і намагатися переконати пса, що час йти додому.

Нагадаємо, креативний фотограф з Лос-Анджелеса створює незвичайні сучасні знімки собак. Ці стильні тварини виглядають як поп-зірки вісімдесятих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", неймовірно талановитий пес створює приголомшливі картини. На продаж своїх робіт він вже отримав 5000 доларів.

Також "Знай.uа" писав, собака прикинулась поросям ніжачись у багнюці, поки господиня не зіпсувала всю атмосферу.