Алайде Менна Баррето з Бразилії усе життя мріяла пофарбувати волосся у яскравий колір, але не змогла цього зробити спочатку через суворих батьків, а потім через чоловіка-тирана. Алайді вдалося втілити своє бажання тільки у 80 років, передає Metro.

Спочатку жінка просто хотіла покрити волосся легким тоніком, але потім все ж таки зважилася на фарбування в яскравий зелений колір. Відео, на якому щаслива 80-річна жінка побачила результат у дзеркалі, просто підірвало мережу. Реакція бабусі дуже зворушила користувачів.

Зазначається, що відео зняв Бруно Баррето, онук Алейде, а фарбування зробила її дочка Джулія. Онук розповів виданню, що бабуся - вчителька на пенсії. Строгий чоловік постійно відмовляв її від рішення пофарбувати волосся, але два роки тому він помер.

"Ми всі разом говорили про якісь плани, і вона сказала, що у неї ніколи не було можливості пофарбувати волосся", - сказав Бруно. "Вона була така рада цьому. Зелений - її улюблений колір. У неї були дуже строгі батьки, і пізніше, коли вона вийшла заміж, її чоловік ніколи не заохочував її прагнення. На жаль, він помер два роки тому, але тепер вона намагається насолоджуватися хорошими речами в житті".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, жителька Філіппін Діана Міккельсен з міста Балабаган виявила в морі дивну істоту, яка була зовсім не схожа на щось живе. Воно було прозорим і схоже чи то на шматок пластику, чи на інопланетне створення.

Раніше Знай.ua повідомляв, не так давно з'явилася нова незвичайна професія - обнімальник. Вона стала досить популярною у Японії та Америці. Ця професія – справжня знахідка для того, хто обожнює ніжитися в ліжку цілий день безперервно, якщо звичайно, не проти розділити ложе з незнайомцем.

Також Знай.ua писав, юзер Reddit з ніком thelittlejune опублікувала божевільну історію свій дурний вчинку в сабреддіті "Сьогодні я облажався". Ця історія підняла соцмережі на вуха.