24-річна киянка Альна Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася у відвертому образі і спокусливій позі. Дівчина сфотографована на вулиці без верхнього одягу, а в Києві зараз неслабкі морози. Для морозної фотосесії Альона наділа сині штани і коротенький білий топ, який оголює живіт і плечі. При цьому бюстгальтера на дівчині немає і по її грудях видно, як вона змерзла – крізь тонку тканину просвічуються соски і пірсинг на них.

Омович стоїть боком до камери, вона сфотографована в під'їзді, а вдалині видно сонячні відблиски, які надають фотографії романтичного помаранчевого сяйва. Волосся Альони розпущене і спадає на спину, а на її обличчі легкий макіяж. Дівчина не підписала свою фотографію, а геолокація до неї свідчить про те, що вона була зроблена в Києві.

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її силіконової краси. Але більшість фоловерів просять Альону одягатися тепліше. "Гаряча штучка", "Швидше в дім. Сосочки замерзли", "Красива пір'їнка", "Шапку одягни! Куди на вулицю без головного убору? Ох вже ця молодь", "Фігура просто ідеальна", "Чудово виглядаєте", "Богиня", "Судячи з усього, це улюблений топ, на багатьох фото він", "Красиве фото", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.